Om

Linda Tengvall utbildade sig till fotograf vid Southampton Institute och London College of Fashion och flyttade hem från England igen efter fyra år med en magisterexamen i modefotografering i bagaget.

Sedan 2006 har Linda arbetat som frilansande fotograf för reklambyråer och företag till vilka hon levererar skräddarsydda reklammaterial, produktbilder och medarbetarporträtt. Hon hjälper gärna till att reda ut vilken stil och framtoning som passar den aktuella kunden bäst för maximal framgång i marknadsföringen.

Till tidningar så som Lantliv, Gods & Gårdar, Allt i hemmet, Allt om Trädgård och Allers Trädgård leverera Linda inrednings-, trädgårds-, mat- och resereportage i både text och bild. Hon säljer även reportage världen över via sin engelska agent GAP Interiors.

I april 2017 startade Linda nättidningen DAGG, som inspirerar till hållbar livsstil och uppmuntrar till klimatsmarta val. Trendhets och ohållbar konsumtion lyser här med sin frånvaro och personlig stil och driftiga initiativ för en bättre miljö lyfts fram. Som chefredaktör på DAGG skriver Linda även nättidningens blogg Redaktörens tankar.

VÄLKOMMEN

Driver du ett företag som behöver nytt marknadsförings- eller hemsidematerial eller hjälp med att hitta ditt företags unika bildspråk är du hjärtligt välkommen att kontakta Linda. Likaså om du vill tipsa om intressanta hem, trädgårdar, eller verksamheter. Kanske har du skapat en livsstil som värnar om vår miljö eller hälsa och skulle vilja inspirera fler via reportage i nättidningen DAGG!

Titta gärna i galleriet för större inblick i Lindas stil och varierande uppdrag.

Varmt välkommen!