Omväxling är hemligheten

Det jag framför allt älskar med mitt jobb som fotograf är variationen. Jag har aldrig kunnat nischa mig helt. Bara tanken på att endast ägna mig åt en typ av fotografering gör mig nedstämd. Det är variationen som driver på utvecklingen, ”stilkrockarna” mellan uppdragen som skapar nya idéer och diversiteten bland de människor jag möter som skapar dynamik i arbetsdagen.

 

När jag ena dagen fotografera kostymklädda kontorsmänniskor kan jag få ett rus från businessvärlden. Att få pilla med detaljer och justera en bild tills allt ligger exakt på rätt plats för en perfekt reklambild är kreativt stimulerande för ett estetiskt öga. Och att sedan på helgen kliva in i en värld fylld av översvallande kärlek då ett brudpar tar plats framför linsen ger en annan dimension på mitt jobb. Allt har sin charm och allt är väldigt roligt.

Bröllopsfotografering Christina & Magnus

Förutom att leverera fantastiskt bra bilder är min uppgift helt enkelt att anpassa mig till situationen. Gäller det ett porträtt på en VD är det viktigt att det sköts snabbt och enkelt, men handlar det om en bröllopsdag är stunden med fotografen en viktig del av dagen. Det ska bli ett fint minne för livet och kännas avslappnat och roligt så att brudparet glömmer sin nervositet inför själva vigselakten.

Bröllopsfotografering Christina & Magnus Bröllopsfotografering Christina & Magnus Bröllopsfotografering Christina & Magnus Bröllopsfotografering Christina & Magnus

I början av augusti hade jag äran att få föreviga Christina och Magnus stora dag. Två härliga människor som strålade av lycka. Vädret var ett litet orosmoment med både hagel, regn och blåst bara en timma innan vi skulle ses. Lagom till fotograferingen sprack himlen upp och vi fick fantastiskt fint väder. De hade önskemål om att fotografera både på deras favoritstrand i Ringsegård, och inne vid Ätran i Falkenberg. Självklart uppfylldes båda dessa önskningar och vi fick en underbart härlig stund tillsammans.

Bröllopsfotografering Christina & Magnus Bröllopsfotografering Christina & Magnus Bröllopsfotografering Christina & Magnus Bröllopsfotografering Christina & Magnus Bröllopsfotografering Christina & Magnus

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *