Jag älskar marknadsföring!

Ett underbart samarbete som gör arbetsdagen till ett rent nöje har inletts med osteopat Ann J Wikström. Hon driver Andrum i utkanten av Vessigebros samhälle. Jag fotade Ann i skogen, precis intill Andrums vackra lokal, en skön disig höstdag. Jag hjälper Ann med hennes marknadsföring. Bl.a. skulle vi ta fram lite material till en julmässa hon inte kunde närvara på. Vi löste problemet med att ställa en stor tavla med ett porträtt på Ann och en hälsning från henne på ett staffli i lokalen. I en korg intill låg vackra ljus, med en etikett lindat runt, som besökarna fick ta med sig hem. När besökaren sedan kom hem, skulle tända ljuset, och vecklade ut etiketten kunde de läsa en hälsning från Ann där hon på ett personligt sätt berättade om sin verksamhet. En mycket lyckad marknadsföringsidé där hon fick framfört sitt budskap när hennes potentiella kund satt hemma i rätt stämning och skulle tända sitt nya ljus för att ha det lite mysigt.

Marknadsföring är en av de roligaste delarna av mitt jobb och det finns så mycket man kan göra med små enkla, men effektiva, medel!

Så här såg tavlan ut som stod på staffliet. Vi ville visa ett personligt porträtt av Ann som hade rätt känsla och som ingav förtroende utan att överdriva. Jag tycker vi lyckades! Nedan är etiketten som var lindad runt ljuset som innehöll en personlig hälsning till honom eller henne som tagit med sig ljuset hem.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *