O klang och jubeltid


När jag tidigare i år besökte Benny Anderssons nya studio Mono Music Studio på Skärholmen i Stockholm på uppdrag av Akustikmiljö, fick jag chansen att på första parkett, framför den stora glasväggen, följa inspelningarna till BAOs nya skiva. Jag ryser vid minnet av Helen Sjöholm och Kalle Moraeus overkligt vackra duett i låten O klang och jubeltid. Vilken text, vilka röster och vilken härlig kreativ arbetsstämning i studion. Efter att ha tillbringat några timmar med så många otroligt professionella och begåvade människor var jag full av inspiration och ingen vitamininjektion eller drog i världen skulle kunna mäta sig med denna energikick. Det är sådana kreativa människor man ska omge sig med för att få ut maximalt av sin dag!

Jag lyssnar på inspelningen av O klang och jubeltid och får tillbaka samma härliga känsla!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *