Styling, Text & Foto: Linda Tengvall

Nästa sommar kommer det publiceras inredningsreportage i olika magasin med texten; TEXT & FOTO Linda Tengvall. Jag jobbar nu självständigt med inredningsreportagen med allt från att styla hemmet, skriva reportaget och självklart fotografera. Jag får på detta sätt chansen att komma personerna jag besöker ännu närmare, och få göra det jag tycker är så fantastiskt roligt; lyssna på och inspireras av dessa människor och deras vision med sitt hus och miljön runt dem och höra dem berätta om den intressanta vägen fram till slutmålet.

Är det kanske så att just du som läser detta har ett personligt och vackert hem med en genomgående stil som skulle passa någon inredningstidning eller har du kanske en vän med ett fantastiskt hem. Då får du gärna höra av dig till mig och skicka över några bilder på huset och inredningen.

I går var jag nere i Skåne och besökte Sara och Mattias på deras gård. De har renoverat en underbar skånelänga där de äldsta delarna byggdes redan på 1600-talet. Vi hade tur med vädret, en klar och lagom kylig höstdag. På gränsen till för mycket solsken för fotografering, men väldigt mycket trevligare än regn! Hoppas det fina höstvädret håller i sig och ger chans till fler fina inredningsreportage! Hör av er om ni har några tips!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *