Nyöppnade Lia Hof

 

Efter en totalrenovering har Liahemmet mellan Ullared och Älvsered förvandlats till Lia Hof. Det slottsliknade vandrarhemmet står nu klart att ta emot alla som önskar en övernattning i en lyxig miljö till ett överkomligt pris. Jag fick uppgiften att fotografera verksamheten under en lördag då det även arrangerades bröllopsfest på Lia Hof. Vi passade på att fota miljön samtidigt som vi hade möjlighet att få med lite välklädda gäster på bilderna.

Bilden ovan där en tjusig kvinna går i trappan upp mot entrén används nu i reklam i samband med erbjudanden om tjejhelg på Lia Hof. Med bara 8 km till Gekås kan det vara en bra idé att först ägna dagen åt shopping och sedan hyra ett flerbäddsrum med sina kompisar och avnjuta en god middag tillsammans på kvällen!

Jag tror verkligen det är en kanonbra affärsidé och de har gjort ett fantastiskt jobb med renoveringen. Mer info om Lia Hof finns på webbsidan http://www.liahof.se

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *