I början på sin karriär

I förrgår fick jag besök av en ung söt tjej som heter Jenniann. Hon går sista året på gymnasiet och om knappt två veckor har hon tagit studenten! Hon går stylistprogrammet i Falkenberg och mycket av deras arbeten involverar såklart styling men också hår, make-up och även fotografering. Hon kom till mig för att bolla lite idéer och få lite inspiration. Det slutade med att vi igår genomförde en fotografering på Skrea strand, en berättelse om hennes tre år på gymnasiet med Jenniann själv i huvudrollen. Det här var några av bilderna jag fotade.

Jenniann är en supergullig tjej som visade stort prov på uthållighet när hon fotades i finklänning i blåst och duggregn. Det kändes viktigt att få hjälpa henne för jag kommer själv ihåg hur det var att vilja mycket men inte ännu känna till alla hemligheter. Innan jag tog mitt pick och pack och flyttade till England sökte även jag upp en etablerad fotograf för att få lite feedback på min portfolio. För med hjälp av den skulle jag slå mig in på fotoskolorna och förverkliga min dröm. Jag är evigt tacksam för den hjälpen jag fick då. Hoppas jag kunde bidra till något i Jennianns karriär.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *