Rykande fräscha visitkort

En dag i april var jag och hälsade på trevliga Johan Wiberg på Markaryds Grafiska. Jag har alltid anlitat dem när jag tryckt upp visitkort men jag har aldrig tidigare besökt deras tryckeri. Denna gång fick jag en intressant rundvisning i tryckeriet! Johan hade tagit fram ett provtryck åt mig på mitt nya visitkort och det såg väldigt bra ut, bara några sista justeringar från min sida med lite textstorlek och marginaler. Senare samma dag skickade jag över filen och tre dagar senare levererades visitkorten till min dörr. Det kallar jag snabb och bra service med tanke på att korten skulle både bigas och stansas.  

Jag fick hjälp att designa mitt visitkort av min vän Miika Tuomivuo som är en enorm idéspruta. Han har lång erfarenhet inom reklamvärlden och jobbar på reklambyrån Rubrik i Göteborg.  Mitt nya visitkort är dubbelt och genom hålet på framsidan skymtar man en bild. Öppnar man kortet får man både se bilden och mina kontaktdetaljer. Jag valde att trycka upp tre olika visitkort/bilder för att passa de olika kundgrupperna som jag har.  

Så nu kan jag sprida ut visitkort till höger och vänster!

2 thoughts on “Rykande fräscha visitkort

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *